avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formular E301
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formular E301

Buna ziua
Ma numesc Ovidiu si locuiesc in Spania de 16 ani.
Am trimis 9/01/2015 prin intermediul Institutiei spañole de munca cerere pentru obtinera formularului E301 din Romania pentru pensionare anticipata.Am intrebat la biroul de relatii cu publicul al Institutiei spaniole despre cerere pentru E301 si mi-au spus ca institutia corespondenta din Romania nu a transmis nici un fel de informare referitor la cererea mea in decurs de 3 luni ,fapt pentru care dosarul a fost clasat negativ. Mentionez ca in Romania am cotizat 22 de ani iar cartea de munca este in regula si stiu ca fost digitalizada la AJOFM Cluj unde am domiciliu de Cluj. Mentionez ca AJOFM Cluj nu a raspuns la emailul meu iar telefonic se scuza ca au de lucru la ghiseu ori nu ne este persoana responsabila cu e301. As dori un sfat sau informatii in legatura cu cele de mai sus.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 2 Mai 2015
Puteti sesiza ANOFM - Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca
Email de contact: anofm@anofm.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea formularului e301 Refdy Refdy Tatal meu locuieste in Spania si are nevoie de formularul E301 pentru a obtine o indemnizatie. Problema consta in faptul ca el nu poate sa vina in tara, drept ... (vezi toată discuția)
Inscriere formular u2 in romania fimilim fimilim Buna. Am obtinut formularul U2 in Austria iar urmatorul termin, (prezentarea la organul care acorda somajul) este stabilit in decembrie 2015. Urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)
Neacordare indemnizatie de somaj maia2006 maia2006 Dna X , dupa efectuarea concediului de crestere si ingrijire copil de 2 ani, se reintoarce la serviciu, unde, dupa cateva zile, este informata ca societatea ... (vezi toată discuția)