hanganvictor 
	    	Utilizator

hanganvictor 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mig09	                   

Buna seara.as vrea sa stiu daca legea 9/1998 este abrogata sau suspendata.socrii mei au venit din Bulgaria in 1940.din motive subiective,nu au completat ... (vezi toată discuția)
	                    mig09	                   

Buna seara.as vrea sa stiu daca legea 9/1998 este abrogata sau suspendata.socrii mei au venit din Bulgaria in 1940.din motive subiective,nu au completat ... (vezi toată discuția)

cyan	                   

dupa aparitia OUG nr.10/2013 referitoare la plata esalonata a despagubirilor stabilite potrivit dispozitiilor Legii nr. 9/1998 privind acordarea de compensatii ... (vezi toată discuția)
	                    cyan	                   

dupa aparitia OUG nr.10/2013 referitoare la plata esalonata a despagubirilor stabilite potrivit dispozitiilor Legii nr. 9/1998 privind acordarea de compensatii ... (vezi toată discuția)

ovidiu2010	                   

Buna ziua, 
Ma adresez tuturor celor care ma pot ajuta cu urmatoarea problema:
 - tatal meu este deportat din Bulgaria si intr-o anumita perioada se puteau ... (vezi toată discuția)
	                    ovidiu2010	                   

Buna ziua, 
Ma adresez tuturor celor care ma pot ajuta cu urmatoarea problema:
 - tatal meu este deportat din Bulgaria si intr-o anumita perioada se puteau ... (vezi toată discuția)