avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reinscriere gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reinscriere gradinita

Buna ziua,
pentru reinscrierea fiicei mele in varsta de 5 ani la gradinita ne trebuie ,la dosar,mai multe acte (certificat de nastere copil,c.i. , cerere tip de inscriere ) printre care si adeverinta de munca.....eu nu am momentan un loc de munca, sunt in cautare insa nu am cum sa duc aceasta adeverinta.Mentionez ca suntem o familie monoparentala.
In aceasta situatie cum pot proceda pentru a putea inscrie fata la gradinita, deoarece, fiind in cautarea unui job , poate interveni in orice moment o angajare(ceea ce si urmaresc) iar gradinita este o nevoie majora pentru noi.Pentru inscriere e alocata o singura zi , deci nu pot astepta.
Va multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Refuza sa imi dea adeverinta pentru gradinita kaa 1 kaa 1 tatal biologic al copilului meu refuza sa+mi dea adeverinta de la munca.. pentru reinscrierea copilului la gradinita. nici copie dupa CI nu vrea sa+mi ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de alocatie monoparentala? valentinaionela03 valentinaionela03 Buna ziua.Eu am o fetita de 4ani si tatal ei nu a vrut sa o recunoasca,stau in casa cu parintii mei,sora mea si prietenul ei.Am un salariu de 975lei pe luna si ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala zabamalia zabamalia Va rog frumos sa-mi spuneti cat este plafonul la alocatia monoparenatala pe anul 2013; singura am in intretinere un copil minor si fata in varsta de 21 de ... (vezi toată discuția)