avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... fisa de risc
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

fisa de risc

Trebuie sa fac medicina muncii anuala si cind m-am programat la centrul medical,au spus ca trebuie sa vin cu fisa de risc la data programarii.Ma ajuta cineva sa imi spuna cine trebuie sa-mi elibereze aceasta fisa de risc ? Ce reprezinta aceasta fisa?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:59, 4 Mai 2015
1. Nu candidez la nici o functie asa ca nu aveti pentru ce sa ma votati.

2. Am vazut ca m-ati recomandat ceea ce este suficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicina muncii la angajare crmnradu crmnradu Buna ziua! Avem o noua angajata pe durata determ (PLV) care, la dosarul de angajare a prezentat adev. medicala de la medicul de familie. Dupa angajare, i-am ... (vezi toată discuția)
Fisa de solicitare a examenului medical la un srl miki72 miki72 buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am infiintat in SRL avand ca obiect de activitate consultant tehnica (cod CAEN 7112), sunt unic ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudine valabilitate miroslava miroslava Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu fisele de aptitudine de la medicina muncii. 1.Avem un angajat caruia i-am cerut la angajare sa se duca ... (vezi toată discuția)