avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ieseni, feriti-va de aceasta institutie,ca va aduce la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ieseni, feriti-va de aceasta institutie,ca va aduce la sapa de lemn!

Pe data de 28.05.2015 am fost fost verificati de catre Garda de Mediu in urma unei sesizari. S-a intocmit o nota de constatare. La capitolul sanctiuni au scris ca nu se aplica la data controlului. La capitolul masuri stabilite-contactarea administratiei bazinale de apa Prut Barlad in vederea notificarii cu privire, la gestionarea, montarea fosei ECO IMO 10, care serveste la epurarea apelor uzate provenite din consumul casnic-termen 18.05.2015. Pe data de 30.05.2015 am primit prin posta ,, proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiei-incheiat pe 29.05.2015 la sediul unitatii sus mentionate in valoare de 10000 ron cu plata a jumatate din suma in 48 de ore ( 1,2,3 mai - zile libere)fara ca noi sa fim prezenti sau contactati. ECO IMO 10 este o ministatie de epurare care epureaza apele uzate din locuinta ( 4 adulti si doi copii-fara anexe gospodaresti), ape care dupa epurare pot fi deversate intr-un emisar, in sol prin strat filtrant (ceea ce avem noi) sau folosite la udatul gradinii, conform celor prezentate de apele romane, apa prezentand standardele apei curate. In PV de amenda, Garda de mediu mentioneaza faptul ca am contaminat panza freatica- fara a se preleva probe si a se face determinari.Aceasta este o grava eroare deoarece apele uzate sunt epurate inainte de a ajunge in sol. Pentru lamuriri suplimentare puteti consulta Buna Ziua de Iasi, in arhiva,data de 02.05.2015 la rubrica economic local, articolul ,, Ieseni, feriti-va de aceasta institutie, ca va aduce la sapa de lemn'' sau cautand ,,ABV Invest"(cuvinte cheie).Va rugam sa ne spuneti daca amenda si modul in care a fost data sunt un abuz ? Va multumim

Alte discuții în legătură

Amenda a garzii de mediu sanseverina sanseverina Va rog sa-mi spuneti daca este legala o amenda de 10000 lei, data de Garda de Mediu pentru montarea in mediul rural, a unei fose septice ECO IMO 10 cu ... (vezi toată discuția)
Deversare ape uzate pe strada AlinaMarinBadea AlinaMarinBadea Buna ziua. In zona in care locuim nu exista canalizare asa ca avem o fosa septica ecologica. Acest tip de fosa, pentru cine nu cunoaste, are 2 compartimente, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)