avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere inadmisibilă în procedura falimentului
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere inadmisibilă în procedura falimentului

În ce condiții cererea de intervenție în interes propriu, în procedura falimentului unei S.A., este inadmisibilă ?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 15:04, 31 Mai 2015
Cand nu se dovedeste ca are vreun interes in cauza.
Vă mulțumesc !
Dar cererea de interventie in interesul debitoarei?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Principiul de drept este acelasi:
Cel care cere instantei admiterea interventiei sale intr-o cauza aflata pe rol pentru apararea unui drept al sau, trebuie sa justifice ca:
- interesul juridic in speţă este personal, legitim si direct
- fiind totodata născut si actual iar
- folosul material al cererii sa fie practic si imediat
rrocambole a scris:
Dar cererea de interventie in interesul debitoarei?

Principiul de drept este acelasi:
Cel care cere instantei admiterea interventiei sale intr-o cauza aflata pe rol pentru apararea unui drept al sau, trebuie sa justifice ca:
- interesul juridic in speţă este personal, legitim si direct
- fiind totodata născut si actual iar
- folosul material al cererii sa fie practic si imediat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Existenta interesului legitim manuelle manuelle Buna ziua. Am cumparat o masina prin leasing. Am intrat in proprietatea masinii la finalizarea contractului de leasing. Detin o imputernicire de la firma de ... (vezi toată discuția)
Inadmisibilitate crr interventie in cadrul unei plg contraventionale dumitru2000 dumitru2000 poate instanta sa califice ca "inadmisibila" o cerere de interventie in interes propriu, respectiv in interesul altei persoana, motivat de faptul ca litigiul ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei de interes cristina69 cristina69 Buna ziua . Va rog sa imi spuneti daca un fost angajat al unei societati comerciale da in judecata societatea, atacand o decizie data de angajator(alta decat ... (vezi toată discuția)