avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Daca sunt abslovent al facultatii de marketing, ma pot angaja la anaf?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:14, 7 Mai 2015
Depinde pe ce post.
Pentru inspector antifrauda, cerintele sunt:
- cetatenie romana si domiciliu in Romania;
- cunoasterea limbii romane;
- minimum 18 ani;
- o stare de sanatate corespunzatoare functiei publice pentru care candideaza, atestata pe baza de examen medical de specialitate;
- indeplinirea conditiilor de studii prevazute de lege pentru functia publica;
- sa nu fi fost condamnat;
- sa nu fi fost destituit dintr-o functie publica sau nu-i fi incetat contractul de munca pentru motive disciplinare in ultimii 7 ani;
- sa nu fi desfasurat activitate de politie politica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii eloise923 eloise923 Este legal ca o persoana care a avut o condamnare sa poata lucra in politia comunitara? As dori un raspuns mai detaliat. Multumesc. (vezi toată discuția)
Studiile necesare pentru ocuparea unui post de inspector antifraudã flori_minicards flori_minicards Am terminat anul acesta la zi la UPG Ploiesti Stiinte administrative specializarea administratie publica se considera ca am studii superioare superioare ... (vezi toată discuția)
Functionar public vasi98 vasi98 As dori sa stiu si eu daca un functionar public primeste condamnare cu suspendare isi poate mentine functia ? mentionez ca detine functie publica de executie (vezi toată discuția)