Florin Cioca 
	    	Consilier juridic

Florin Cioca 
	    	Consilier juridic	    

eleonard 
	    	Utilizator

eleonard 
	    	Utilizator	    

eleonard 
	    	Utilizator

eleonard 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 roxyyana	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cu cateva aspecte legate de situatia in care ma aflu si anume: sunt gravida in luna a 9 urmand sa nasc pe la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
	                    roxyyana	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cu cateva aspecte legate de situatia in care ma aflu si anume: sunt gravida in luna a 9 urmand sa nasc pe la sfarsitul ... (vezi toată discuția)

ggami	                   

Buna seara! As dori sa stiu de cate sapt de sarcina se poate intra in prenatal. 
Daca am 30 de sapt si 2 zile si imi iau 3 zile de medical(pt copilul de trei ... (vezi toată discuția)
	                    ggami	                   

Buna seara! As dori sa stiu de cate sapt de sarcina se poate intra in prenatal. 
Daca am 30 de sapt si 2 zile si imi iau 3 zile de medical(pt copilul de trei ... (vezi toată discuția)

andreea-29	                   

as avea si eu o intrebare referitore la cele 42 de zile de concediu de lauzie. eu am nascut in 22 februarie si nu m-iam scos concediu de lauzie, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
	                    andreea-29	                   

as avea si eu o intrebare referitore la cele 42 de zile de concediu de lauzie. eu am nascut in 22 februarie si nu m-iam scos concediu de lauzie, as vrea sa ... (vezi toată discuția)