avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere prin agentie de imobiliare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere prin agentie de imobiliare

Buna seara,
acum trei luni am inchiriat un apartament prin intermediul unei agentii imobiliare. Agenta a adus un model de contract pe care l-a completat de fata cu chiriasul si proprietarul. Contractul de inchiriere s-a facut pe un an.
Dupa doar 2 luni, proprietarul a scos apartamentul la vanzare si am fost sunat ca sa permit vizita unor noi agenti imobiliari( de la alta agentie) care au venit si au facut poze in apartament, postandu-le apoi pe internet, alaturi de anuntul de vanzare.

Ce pot sa fac in acest caz?

Cel mai recent răspuns: BMW123 , utilizator 20:08, 7 Mai 2015
Contractul de inchiriere contine clauza referitor la reziliere ?
Incetarea contractului:
a) la expirarea duratei prevazute e parti
b)de drept, in cazul distrugerii totale a bunului din cauze neimputabile LOCATARULUI
c) prin acordul partilor in forma scrisa
d) unilateral, la initiativa uneia dintre parti, cu notificarea scrisa a celeilalte parti, in prealabil cu 30 zile
sunt obligat sa stau la dispozitia proprietarului si al agentiilor imobiliare cat timp au clienti?
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2015
BMW123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere imobil pe 12 luni Adinina Adinina In data de 27.08.2014 am semnat la o agentie imobiliara un contract de inchiriere a unui apartament, eu ca locatar iar reprezentantul agentiei, in numele si ... (vezi toată discuția)
Contract acces scara, danmarianpopescu danmarianpopescu Doresc deschiderea unui cabinet medical la parterul unui bloc. Am luat aprobarea vecinilor asa cum prevede legea (sus-jos, stanga-dreapta). Cei de la asociatia ... (vezi toată discuția)
Poate proprietarul să mă dea afară după doar două zile de la semnarea contractului de închiriere? Ruxandratudorancea Ruxandratudorancea Buna ziua! Săptămâna trecută am semnat un contract de închiriere pentru un apartament in care stau eu , un băiat și un câine. Doamna Propietara știa ... (vezi toată discuția)