Daniela Vorovenci 
	    	Consultant fiscal

Daniela Vorovenci 
	    	Consultant fiscal	    

craciunescu_1981 
	    	Utilizator

craciunescu_1981 
	    	Utilizator	    

craciunescu_1981, utilizator
 craciunescu_1981, utilizator 	
			 lilky 
	    	Utilizator

lilky 
	    	Utilizator	    

lilky, utilizator
 lilky, utilizator 	
			 craciunescu_1981 
	    	Utilizator

craciunescu_1981 
	    	Utilizator	    

lilky 
	    	Utilizator

lilky 
	    	Utilizator	    

maramihai	                   

am nascut pe 4 aprilie 2008. pe 06 aprilie 2010 am revenit la serviciu. firma face restructurari si mi s-a spus ca nu pot sa ma dea afara timp de 6 luni dar ... (vezi toată discuția)
	                    maramihai	                   

am nascut pe 4 aprilie 2008. pe 06 aprilie 2010 am revenit la serviciu. firma face restructurari si mi s-a spus ca nu pot sa ma dea afara timp de 6 luni dar ... (vezi toată discuția)

craciunescu_1981	                   

Buna ziua.Lucrez la stat si institutia noastra care este regie autonoma si apartine de Ministerul Agriculturii doreste sa ne scada perioada de lucru de la 8 la ... (vezi toată discuția)
	                    craciunescu_1981	                   

Buna ziua.Lucrez la stat si institutia noastra care este regie autonoma si apartine de Ministerul Agriculturii doreste sa ne scada perioada de lucru de la 8 la ... (vezi toată discuția)

anca33a	                   

Va rog sa imi spuneti daca   mi-am facut program de 4 ore deoarece nu am ce face cu copilul ce salar voi primi avand in vedere ca pentru 8 ore salariu era de ... (vezi toată discuția)
	                    anca33a	                   

Va rog sa imi spuneti daca   mi-am facut program de 4 ore deoarece nu am ce face cu copilul ce salar voi primi avand in vedere ca pentru 8 ore salariu era de ... (vezi toată discuția)