avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare in fata unei case care nu are poarta de acces ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare in fata unei case care nu are poarta de acces auto

Zilele trecute fiind in trecere in oras opresc la un bar sa beau si eu o cafea sa stau cu prietenul de vorba, parchez masina in unei case care are acces auto, dar nu are si poarta de acces deoarece nu are loc sa introduca masina in curte, vad semnul "nu parcati", dar am zis ca nu stau mult si e in cursul zilei, cand lumea ar trebui sa se afle la munca.
Cand ies sunt acostat de proprietar "Sa nu mai parchez pe locul acela ca are multe de facut in graba si trebuie sa aibe rapid acces in casa , deci mereu sa fie liber , pentru el:justcuz:".
Ce e de facut?
Idei?
Ce pot sa patesc?
Cel mai recent răspuns: androidu , utilizator 21:54, 8 Mai 2015
Nu patiti nimic pentru ca nu v-a amendat politia si nu avea de ce. Trotuarul apartine primariei, si chiar daca era platit locul , in timpul zilei poti parca in acel loc.
In dreptul portiilor pentru acces auto chir daca e trotuar nu trebuie sa parcam, s au daca o facem suportam consecintele adica vin hingheri de masini o salta, bine inteles daca domnul care nu are pe unde sa intre s au sa iasa din curte da telefon la Politie si uite asa mai scoatem niste bani din buzunar. alt caz pe care un prieten la patit a avut pana pe toate rotile si pe cine sa acuzi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, de câteva zile găsesc în fața porți o mașină ... Dany320 Dany320 Bună ziua, De câteva zile găsesc în fața porți o mașină care este parcată,jumate pe trotuar și jumate pe stradă,cu roata din spate pe spațiu verde ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)