avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale rezervare nume firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

rezervare nume firma

am o intrebare.
am fost ieri si am platit o rezervare nume pt firma. am ales un nume si pe cand am venit acasa si am aratat numele celuilalt administratot, lui nu i-a placut. acum am decis sa-l schimbam.
exista vreo posibilitate sa nu mai platesc inca o data suma de bani necesara rezervarii de nume, sau o platesc inca o data si-mi asum greseala?
Cel mai recent răspuns: cmihes , utilizator 08:26, 14 Septembrie 2005
nu
trebuie sa mai platesti inca o data rezervarea prin rezervare fiind validata de plata taxei + inregistrarea ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare denumire firma amrita950 amrita950 Buna ziua, 1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente? Pe cererea standard am observat ca exista o ... (vezi toată discuția)
Termen intrare în apartament după plata acestuia Popesku Popesku Buna.ziua, de curând am contactat o agenție imobiliară pentru achiziția unui apartament. Agentul agenției mi-a prezentat un apartament, mi-a spus pretul ... (vezi toată discuția)
Amendare pentru anulare rezervare hotel ssimionescu ssimionescu Buna ziua! In data de 28 ianuarie 2019 am facut rezervare la Hotel Casa Andu, Busteni, pt perioada 11.02 - 19.02, 1 camera, prin aplicatia Booking.ro. In data ... (vezi toată discuția)