avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cat timp trebuie tinute declaratiile pe proprie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cat timp trebuie tinute declaratiile pe proprie raspundere de la o competitie de alergare?

Buna ziua,

Am organizat recent o zi de miscare cu multiple probe de alergare, de la 1 km la semimaraton. Declaratiile pe propria raspundere date de participanti sau de parinti pentru copiii minori cum ca sunt apti pentru competitia la care participa si ca exonereaza organizatorul de eventuale consecinte; cat timp se pastreaza, daca se pastreaza?

Cu stima
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 17:30, 10 Mai 2015
Un răspuns strict tehnic, raportat la Legea 16/1996 republicată în 2014 (Legea Arhivelor), este că trebuie să le păstrați minim 1 an.
Selecționarea documentelor operează cu termene de 1 an și multiplu de an funcție de importanța documentelor.
Declarațiile le constituiți în dosar(e) și le arhivați.
multumesc frumos!
Cu multă plăcere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugerea arhivei financiar-contabila cu termen de pastrare expirat stefi15 stefi15 In legatura cu distrugerea arhivei financiar-contabila cu termen de pastrare expirat: Conform legii 16/1996 a Arhivelor Nationale, art.11, PV de ... (vezi toată discuția)
Arhiva societate Dana2000x Dana2000x Buna ziua!As dori sa intreb ce fac cu arhiva de acte contabile(facturi,chitante,monetare,note contabile etc) mai veche de 10 ani???Pot sa o depun in ... (vezi toată discuția)
Termen de pastrare documente m2008 m2008 Pentru un cabinet inidividual medicina de familie as vrea sa stiu cat timp trebuie pastrate urmatoarele documente (avand date incepand din anul 2000): -state ... (vezi toată discuția)