avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prezumtia de nevinovatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prezumtia de nevinovatie

Buna ziua! in momentul in care esti amedat de politist pentru o abatere la regimul circulatiei, mai beneficiezi de prezumtia de nevinovatie? multumesc anticipat
Cum este vorba despre o amendă contravențională, acesta poate fi contestată în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventional aferaru91 aferaru91 aveti o hotarare sau speta in materie contraventionala in care s-a admis plangerea desi s-a platit amenda la jumatate in 48 de ore? (vezi toată discuția)
Executare silita pentru rovinieta Iuliansimerian Iuliansimerian In martie 2015 sotia a primit, total aiurea, un proces verbal de contraventie pentru neplata rovinieta. Spun total aiurea pentru ca in data, locul si ora ... (vezi toată discuția)
Amendat pentru depasirea vitezei si pentru lipsa centurii de siguranta mehrom mehrom am fost oprit de un agent de circulatie in localitate cu 68 la ora.M-am oprit am pregatit actele intretimp nu mai aveam centura de siguranta.A luat actele de ... (vezi toată discuția)