legalmgm 
	    	Utilizator

legalmgm 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 AlinaTinaMircea	                   

Poate sa imi explice si mie cineva mai pe intelesul meu?                                                     Solutie: Respinge cererile de reţinere a ... (vezi toată discuția)
	                    AlinaTinaMircea	                   

Poate sa imi explice si mie cineva mai pe intelesul meu?                                                     Solutie: Respinge cererile de reţinere a ... (vezi toată discuția)

ungureanualin	                   

buna dimineatza!am si eu o mare nelamurire,nu inteleg ce pedeapsa am primit poate cineva sa imi explice va rog frumos....
Obiect dosar:	infracţiuni privind ... (vezi toată discuția)
	                    ungureanualin	                   

buna dimineatza!am si eu o mare nelamurire,nu inteleg ce pedeapsa am primit poate cineva sa imi explice va rog frumos....
Obiect dosar:	infracţiuni privind ... (vezi toată discuția)

fady2all	                   

În baza art. 208 alin. 1 ? 209 alin. 1 lit. e şi g cu aplic. art. 3201 alin. 7 C.pr.pen. condamnă pe inculpatul x la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru ... (vezi toată discuția)
	                    fady2all	                   

În baza art. 208 alin. 1 ? 209 alin. 1 lit. e şi g cu aplic. art. 3201 alin. 7 C.pr.pen. condamnă pe inculpatul x la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru ... (vezi toată discuția)