As vrea sa reziliez un ante-contract de vanzare cumparare al unui apartament de trei camere pentru ca nu voi reusi sa platesc pana la capat acest contract.
Antecontractul prevede ca voi pierde toti banii dati drept avans. Pe langa acestia platesc si o rata lunara de 1350 de lei. Daca nu le-as da aceasta rata, as putea sa ma mut in alta parte cu chirie. Credeti ca este [posibil acest lucru?
dvs vreti sa cumparati un imobil pt care ati platit un avans ramanand sa achitati restul banilor in rate ? ce ati inchiriat ? nu se intelege partea asta.. sau dvs stati cu chirie in imobilul pe care doriti sa-l achizitionati ? fiti mai explicita.
Negociati atunci pur si simplu. Nu am cum sa va ajut mai mult, nu se intelege ce contract si cum, am aratat cateva nelamuriri, nu am inteles vreo clarificare, nu stiu pentru ce este acel imprumut... nu am cum sa va ajut, nu am date.
Cautati un alt cumparator... nu stiu.
Acest antecontract are niste prevederi pe care nu le-am citit cu atentie si acum vad ca ma pot executa fara nici o instiintare. Rezilierea pe cale amiabila cum se poate negocia?
conform clauzelor contractuale ! aici primiti sfaturi la modul general, fara a vedea exact clauzele contractuale nu va putem sfatui concret ce decizie sa luati si cum sa procedati .
Buna ziua,
Multumesc mult pentru sfaturi. Am platit doar o parte din avans urmand ca apoi sa platesc si restul, din pacate nu am reusit si ca sa pot intra in apartament am facut un contract de locatiune pe un alt nume. Acest contract expira la data de 19 iunie. Am incercat sa discut cu reprezentantii de la vanzari care mi-au spus ca nu depinde de ei si ca in mod normal ar tb sa le platesc avansul si apoi sa continuam, altfel ori ma executa, ori parasesc locatiunea. Sint disperata! Rezilierea amiabila ce presupune? Sint singura cu un copil! va rog ce ma sfatuiti sa fac?