avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract consumabile la casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract consumabile la casa de marcat

buna seara!stie cineva cum trebuie sa arate un contract pentru consumabile pt casele de marcat?:( nici firma de sevice nu stie #-o
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters285233 , utilizator 15:34, 14 Mai 2015
Rolele pentru casa de marcat le puteti cumpara de oriunde, cu factura. Nu trebuie sa le cumparati de la distribuitorul de unde ati cumparat casa de marcat si deci nu aveti nevoie de contract.
Amenda 3000+confiscarea sumelor care nu pot fi justificate pentru:- neincheierea cu furnizorii consumabilelor de contracte ferme privind livrarea de consumabile care sa asigure lizibilitatea datelor pe toata perioada de arhivare, daunele la care sunt indreptatiti utilizatorii in cazul nerespectarii clauzelor contractuale de catre furniztori, precum si neasigurarea arhivarii datelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 513/2015 cmatei cmatei Acest ordin se baseaza pe art. 4 alin 12 lit. i din Ordonanta de urgenta a guvernului 28/1999. Am cautat si nu gasesc acest aliniat... Am gasit doar OG ... (vezi toată discuția)
Nu se elibereaza documente de incasare cu numerar stefan35 stefan35 buna seara. de curand am efectuat o revizie auto la un service care, pentru prestatia efectuata, a emis o factura insa nu a emis si chitanta desi factura ... (vezi toată discuția)
Cum poti ataca o factura de plata e energiei electrice? ana24 ana24 M-am confruntat recent cu o problema.in urma constatarii defectiunii contorului, s-a facut un proces-verbal si i s-a emis consumatorului ( s.c)o factura ... (vezi toată discuția)