avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Copyright Infringement / Imagine folosita pe un site
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Copyright Infringement / Imagine folosita pe un site

Buna Ziua ,

Am folosit o imagine in cadrul unui site. Se pare ca imaginea respectiva este vanduta si de gallerystock.com. Mi-au trimis Copyright Infringement Letter in care mi-au solicitat sa scot imaginea si sa platesc suma de $920.00 (USD) drept settlement.

Am scos imaginea de pe site, intrebarea este din punct de vedere legal daca nu platesc suma respectiva unde se poate ajunge ?

Or sa deschida un proces de Copyright Infringement in Romania?

A mai avut cineva o experienta asemanatoare ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum putem folosi pe site-uri, bloguri sau forumuri imagini de pe internet, despre care nu stim daca sunt protejate de legea copyright-ului? lizsit lizsit Sunt administratorul unui site necomercial, in care am o zona de \"Stiati ca apa:..\" si in care, o data cu informatii generale despre apa, am postat si ... (vezi toată discuția)
Copyright imagini preluate de pe internet alex2209 alex2209 Buna seara! Pe site-ul pe care-l detin am creat cateva bannere, iar la unele dintre ele am folosit imagini pe care le-am gasit in cautarile din google. ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)