Am depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti o cerere in data de 01.11.2014 pentru inaintarea dosarului de la Parchet catre Judecatoria Ploiesti nu a fost nici pana in prezent rezolvata aceasta cerere.Va rog sa i-mi spuneti cum sa rezolv?
Stiu sigur ca Poitia a finalizat ancheta in data de 01.11.2014 cand a predat dosarul la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti.Nu am primit nici un raspuns cu privire la acest dosar , nu inteleg de ce nu se preda la Judecatoria Ploiesti.
Nu aveti dvs de unde sa stiti ce are de gand procurorul, poate emite ordonanţă prin care clasează sau renunţă la urmărire, nu este obligatoriu sa emita rechizitoriu si sa dispuna trimiterea in judecata.
Nu are nici un venit si nici o proprietate pe numele lui.In acest caz copilul meu nu o sa primeasca pensie alimentara ? Domnul procuror o sa-mi claseze dosarul ?Astept din anul 2010 cand paratul a fost dat in judecata de mine pentru ca nu a vrut sa recunoasca acest copil.
Politia romana..
BEJAT
Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)
Plangere
yannys02
buna ziua, cu o saptamana inainte sotia mea(casatoriti legal de 10 ani) a depus o plangere cum ca eu as fi duso in anglia pentru prostitutie asta pt ca neam ... (vezi toată discuția)