avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Banca refuza eliberare contract credit nevoi personale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Banca refuza eliberare contract credit nevoi personale

Buna ziua. In 2012 an incheiat cu banca un contract de credit pt nevoi personale si la semnare nu am primit si eu un exemplar. acum am cerut reesalonarea datoriei si am cerut contractul sa il studiez dar ei refuza. ce pot face? e posibil sa fi pierdut contractul? pot cere anularea datoriei daca nu mai exista contractul? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:16, 14 Mai 2015
Nu.
Solicitati in scris o copie a contractului. Dati un termen, dupa care va adresati instantei pentru obtinerea lui.
Ii puteti notifica, punandu-i in intarziere cf. 1522 Cod civil. Puteti sa le spuneti ca suspendati platile pana la comunicarea actului; totusi, in acest caz trebuie sa va asumati riscurile si, ca sa nu fie prea multe, faceti demersurile astfel incat sa nu intarziati mai mult de cateva zile cu plata.
Va spun sincer ca a durat si cateva zile prin avocat... sunt la limita legii si au niste termene de raspuns de 30 de zile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-e teama sa mai semnez un alt contract .... cristinabuzau cristinabuzau Buna ziua .Intrebarea mea este legata de un card sc nebancara pentre care am facut o cerere de emitere in martie 2009.Am achizitionat un produs in valoare de ... (vezi toată discuția)
Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)