avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistenta medicala platita prin comision
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistenta medicala platita prin comision

Buna ziua,
O societate care are ca domeniu de activitate prestari servicii medicale la domiciliu de tip * ingrijiri medicale la domiciliu, poate angaja asistente medicale generalista sau cu orice specializare pe un salariu minim de baza cu 1 ora pe zi iar restul remuneratiei sa fie platita comisionar in functie de numarul de pacienti pe care ii are in grija adica pacienti la care presteaza acele servicii la domiciliu?

Cu stima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:32, 15 Mai 2015
Intr-adevar , in c.i.m. se va mentiona salariul plus un adaos la acesta in functie de criteriile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca si tipuri de acordare a salariului Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Se poate incheia un contract individual de munca cu o firma dar in cazul salariului acesta sa se acorde in functie de veniturile firmei ... (vezi toată discuția)
Contract de comision AJV AJV Imi puteti spune va rog,daca se poate incheia un contract de comision intre un SRL si o persoana fizica(nu PFA)? Daca da,ce taxe se platesc? Multumesc de ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu persoane fizice neautorizate in baza unui contract de comision? prindeo prindeo Buna ziua, Am deschis recent o firma care se ocupa cu intermedieri, si am nevoie sa colaborez cu persoane fizice pentru a prospecta piata si a-mi gasi ... (vezi toată discuția)