avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Asfaltare strada/alee
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Asfaltare strada/alee

Salut salut.

Revin cu o tema ce ma intereseaza, am vazut ca s-a mai deschis un topic (lasand greselile gramaticale la o parte #-o ) insa fara prea multe detalii aici: www.avocatnet.ro/content/for...

Ei bine sunt total lipsit de inspiratie, de aceea cautand pe internet ceva model cerere... sau o idee de cerere pentru asfaltarea unei strazi printre blocuri. In ideea de a aduna semnaturi si prezentand-o mai marilor orasului poate poate se indura si aduc macar ceva pietris (daca nu se indura de mai mult B-) )

Imi da cineva o idee? =D>

Cel mai recent răspuns: FdLoto , utilizator 13:01, 15 Mai 2015
Contactati serviciul gospodarire locala din cadrul primariei localitatii dvs care poate sa va precizeze daca exista fonduri alocate in bugetul local,daca exista proiecte pentru zona/
strada care va intereseaza
Succes !
[Catre
Primaria municiupiului x

Subsemnatul x, domiciliata in x, posesorul a CI x, CNP x, alaturi de subsemnatii mentionati in tabelele de mai jos, rugam prin prezenta adresa, reabilitarea, modernizarea obiectului rutier (aleea si parcarea) delimitat de blocurile 9, 9/A, 9/B, din cartierul Revolutiei.
De asemenea rugam urmatoarele:
- prioritizarea obiectivului mentionat, avand in vedere aleea si parcarea aferenta se afla in stare avansata de degradare fiind aproape impracticabila deplasarii pe jos in conditii de ploi, zapezi iar accesul la cosul de gunoi este imposibil cauza fiind noroiul si apa acumulata in balti.
- nivelul … redus raportat la beneficiile aduse locuitorilor din zona, avand in vedere faptul ca respectiva alee (redusa ca suprafata, aproximativ … mp este zilnic intens circulata de locuitorii din zona atat pietonal cat si cu autovehicole.
- aceasta alee este zona de acces principala spre partea de nord/nord-est a cartierului cat si spre ambele cimitire ale orasului.
- nu in ultimul rand, dar dorim sa evidentionam atat partea estetica cat si si cea umana, din punct de vedere al confortului in ceea ce priveste accesul cu un carucior pentru copii sau pentru locatarii vai in varsta.
- va rugam sa tineti cont si de faptul ca densitatea populatiei este ridicata in zona mentionata.
Totodata, in conformitate cu Legea nr. 544/2011 privind liberul acces la informatiile de interes public, rugam comunicarea demersurilor efectuate privind prezenta solicitare la adresa precizata mai sus.
Anexam alaturat listele locuitorilor din zona care subscriu prezenta solicitare.
Va multumim.]

Poate mai are cineva nevoie :-)
Ynocentta - mersi B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune civica / strangere semnaturi creare parc marasti marasti Buna ziua, As dori sa va intreb care este procedura legala pentru a initia strangerea de semnaturi pentru crearea unui parc. In cartierul nostru, ... (vezi toată discuția)
Libertatea de circulatie / drepturi cetatenesti ALeonard ALeonard buna seara locuiesc intrun oras pe cere-l ador, pentru care platesc impozite si tot ceea ce se cere, dar am o mare nedumerire cu privire la ce pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, este legală parcarea tirurilor într-un cartier ... mahufelicia mahufelicia Bună ziua, este legală parcarea tirurilor într-un cartier de case? Vizavi de locuința mea a cumpărat cineva un teren ( cu o casă) a demolat tot și de ... (vezi toată discuția)