avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tata decedat in ianuarie 2015-dezbatere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata decedat in ianuarie 2015-dezbatere succesiune-informatii /costuri

Notar sau instanta?Ar trebui sa ma grabesc,daca depasesc termenul de 6 luni o sa intervina alta taxe?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:46, 17 Mai 2015
in situatia data, intrucat partajul se poate realiza pe cale amaibila, mai aveti posibilitatea sa faceti partajul prin acord de mediere. ulterior cereti in instanta incuviintarea partajului, si taxa de timbru se va reduce cu 50% .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune C-D.Z C-D.Z Buna ziua, as dorii si eu o indrumare in acest caz: In 1994 a murit tatal meu, iar in 1997 mama impreuna cu mine si fratele mai mic am mers la notariat si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune-neintelegeri intre mostenitori mariancristielena mariancristielena dezbaterea succesiunii,cand sunt doi mostenitori,si unul dintre ei nu este de acord cu inceperea succesiunii,si impartirea 50%- 50%,care este pasul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as vrea sa stiu cat costa aproximativ un avocat si ... Nariko Nariko Buna ziua. As vrea sa stiu cat costa aproximativ un avocat si notarul pentru a face succesiunea dupa 3 generatii. Multumesc (vezi toată discuția)