avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa executare
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa executare

Buna ziua ! in 2008 am facut un imprumut la banca de 219000 chf. Acum sunt in executare silita si in proces. Executorul a stabilit cheltuieli de executare in valoare de 17.915.14 lei si pentru proces taxa de 700 lei , copii, xerocopii , etc. Mie-mi par sume foarte mari si vreau sa va intreb daca sunt corecte, daca se calculeaza in functie de ceva anume , sau cum se stabilesc. De asemenea va rog sa-mi spuneti daca se pot contesta undeva si daca da, unde ? Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: mirelaene , utilizator 21:50, 14 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de refinantare (nevoi personale) Bogdan13-10 Bogdan13-10 Buna ziua, Numele meu este Bogdan, am o situatie pe care vreau sa o prezint: - in luna iulie 2008 am semnat un -contract de imprumut pentru ... (vezi toată discuția)
Co-imprumutat banca executare laviniacioboata laviniacioboata In 2008 fostul meu sot a facut un credit de nevoi personale in care eu sunt co-imprumutat. Dupa 2 ani de plata a renuntat sa mai plateasca, iar in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Suspendare provizorie executare silita. dovada existentei contestatiei propriu -zise.calcul cautiune. Av_Mihaita Av_Mihaita Va rog, domnilor colegi avocati sa-mi spuneti: 1. La cererea privind suspendarea provizorie a executarii silite trebuie atasat certificat de grefa cu nr. de ... (vezi toată discuția)