~ final discuție ~
 Bogdan13-10	                   

Buna ziua, 

Numele meu este Bogdan, am o situatie pe care vreau sa o prezint:
-	in luna iulie 2008 am semnat un -contract de imprumut pentru ... (vezi toată discuția)
	                    Bogdan13-10	                   

Buna ziua, 

Numele meu este Bogdan, am o situatie pe care vreau sa o prezint:
-	in luna iulie 2008 am semnat un -contract de imprumut pentru ... (vezi toată discuția)

laviniacioboata	                   

In 2008 fostul meu sot a facut un credit de nevoi personale in care eu sunt co-imprumutat. Dupa 2 ani de plata a renuntat sa mai plateasca, iar in noiembrie ... (vezi toată discuția)
	                    laviniacioboata	                   

In 2008 fostul meu sot a facut un credit de nevoi personale in care eu sunt co-imprumutat. Dupa 2 ani de plata a renuntat sa mai plateasca, iar in noiembrie ... (vezi toată discuția)

Av_Mihaita	                   

Va rog, domnilor colegi avocati sa-mi spuneti:
1. La cererea privind suspendarea provizorie a executarii silite trebuie atasat certificat de grefa cu nr. de ... (vezi toată discuția)
	                    Av_Mihaita	                   

Va rog, domnilor colegi avocati sa-mi spuneti:
1. La cererea privind suspendarea provizorie a executarii silite trebuie atasat certificat de grefa cu nr. de ... (vezi toată discuția)