liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

legalmgm 
	    	Utilizator

legalmgm 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 garibaldi13	                   

Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ? 
Vreau sa cumpar un garaj construit pe un teren concesionat de la primarie . Are aut de constr. insa nu e intabulat. ... (vezi toată discuția)
	                    garibaldi13	                   

Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ? 
Vreau sa cumpar un garaj construit pe un teren concesionat de la primarie . Are aut de constr. insa nu e intabulat. ... (vezi toată discuția)

Marius_gxg	                   

Buna ziua, 
Doresc si eu sa cumpar o casa cu teren prin creditul Prima Casa si am o nelamurie. Casa a fost construita in regim propriu intre 2006 si 2009 ... (vezi toată discuția)
	                    Marius_gxg	                   

Buna ziua, 
Doresc si eu sa cumpar o casa cu teren prin creditul Prima Casa si am o nelamurie. Casa a fost construita in regim propriu intre 2006 si 2009 ... (vezi toată discuția)

angella	                   

O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)
	                    angella	                   

O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)