avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce se va intampla?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce se va intampla?

am un credit pe firma, unde sunt asociat unic, de 300000 eur, cumparare teren+constructie.Am platit la zi 2 ani si acum am 60 de zile intarziere si nu stiu cand am sa platesc .
- cat dureaza pana ma executa? Daca imi pun sechestru pe casa, trebuie sa o parasesc,,nu?
- problema ca banca mi-a dat atunci mai mai multi bani decat valoreaza acum proprietatea .Cum isi va recupera banca banii? Altceva nu am pe numele meu, eu ca persoana fizica, casa fiind inregistrata pe firma.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 23:53, 29 Iunie 2009
Banca o sa vanda casa si o sa va dea in judecata deoarece ea trebuie sa-si recupereze banii.
o discutie de reesalonare a ratelor ati incercat ? ca multe banci au renegociat rate +dobinzi , pentru ca nici ele nu au interesul sa nu-si incaseze datoriile
am incercat reesalonarea datoriei, am cerut si o perioada de gratie, dar raspunsul nu a fost favorabil
-daca ma da in judecata ce castiga? Nu am nimic pe numele meu !
-Dupa cat timp incepe executarea?
De ce bancile nu-si asuma nici o pierdere? Doar si ele sunt societati comerciale, nu? De ce numai noi, astea mici trebuie sa pierdem?
Daca vand firma ( activ+pasiv), deci cu tot cu proprietate, ce patesc?
Multumesc mult pentru proptitudine:)
eu in continuare va spun acelasi lucru : incercati o negociere cu banca , dar propuneti Dvs ceva concret , bazat pe cifre din contabilitate , pentru ca nici bancile nu sint interesate in principal de executare ci de recuperare de rate si dobinzi .
Ar putea fi o varianta vinzarea firmei , numai ca ca e o procedura costisitoare si deloc imediata .
Dupa cit timp incepe executarea : depinde de contractul de credit semnat
Chiar daca nu aveti nimic pe numele Dvs , raspundeti in limita capitalului social , in calitatea de asociat unic pe care o aveti , totusi o procedura de executare odata inceputa cred ca este cel putin stresanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate neplatite Adryana18 Adryana18 Buan ziua, Am credite la 3 banci, iar din cauza unui accident cu masina nu am mai reusit sa ajung cu ratele la zi...si apoi am inceput sa nu mai platesc. ... (vezi toată discuția)
Executare silita- solutii? innaflorina innaflorina Buna ziua.Anul trecut am contactat un credit de nevoi personale de la o banca, in valoare de 3500 ron.De la inceputul acestui an, din motive personale, nu am ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata credit (cu garantie imobiliara) Towelie Towelie Ce se intampla in cazul imposibilitatii de a plati rata unui credit cu garantie imobiliara ? Nu a fost nici o restanta, toate ratele au fost platite la timp, ... (vezi toată discuția)