avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu leasingul
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu leasingul

Din 48 de rate mai aveam de platit 4 rate cand am fost anuntata ca mi s-a reziliat contractul Daca s-a reziliat contractul de leasing printr-o hotarare judecatoreasca, nu ar trebui sa primesc si eu o copie? Nu am primit nimic, am primit hartie de la executor ca am de platit o suma fabuloasa,si dupa ce o platesc sa negociez cu cei de la leasing alta suma ca sa-mi faca actele pe masina.Deci daca platesc la executor suma care ar achitarea masinii +penalitati ........leasingul nu-mi face acte pe ea ,vor masina inapoi daca nu le mai dau cat cer.
Masina e pe firma.Daca vand firma, cel ce o cumpara preia si datoria cu leasingul,pe langa masina,nu? Eu ca asociat unic mai am vreo treaba cu problema asta?
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 12:22, 1 Iulie 2009
Va trebui sa incercati sa deslusiti problema cu un avocat caruia sa ii aratati toate actele pe care le detineti, si eventual, sa vedeti daca e posibil sa formulati o contestatie la executare su sanse reale de castig.

Cat priveste hotararea judecatoreasca, nu va exista asa ceva, intrucat contractele de leasing ( ca si cele bancare) sunt titluri executorii, adica doar se investesc si ele se pot executa silit prin executor, exact ce vi s-a intamplat dvs.
sdianaviolina a scris:

Cat priveste hotararea judecatoreasca, nu va exista asa ceva, intrucat contractele de leasing ( ca si cele bancare) sunt titluri executorii, adica doar se investesc .


Ori sunt titluri executorii ori se investesc? Hotarati-va. :) Nu se investesc, se cere doar incuviintarea executarii silite.


Doamna/domnule diaa, lesingur nu poate decat sa va ceara ratele restante. impreuna cu penalitatile, de unde acele sume fabuloase? Ce prevede contractul?

Daca vindeti firma, si nu ati semnat niciun contract de fidejusiune in calitate de persoana fizica cu firma de leasing, saunu ati avalizat vreun bilet la ordin, in calitate de persoana fizica, atunci nu veti mai avea probleme cu leasingul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing reziliat unilateral meatme22004 meatme22004 Am achizitionat prin leasing un autoturism pentru care am achitat aproape toata valoarea, insa in ultima perioada, datorita unor probleme financiare majore nu ... (vezi toată discuția)
Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat liviu2011 liviu2011 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu niste bilete la ordin avalizate. Am o firma in care sunt asociat cu 50% , iar celalalt asociat are 50% si ... (vezi toată discuția)