avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... MEDICAMENTE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

MEDICAMENTE

buna ziua,
am fost la un medic specialist care nu are contract cu Casa de asigurari, si am platit consultatia si alte investigatii .In urma consultatiei am primit o scrisoare medicala catre medicul de familie cu diagnosticul si medicamentete prescrise pe , o perioada mai indelungata. Intrebarea mea este ca, medicul de familie este obligat sa-mi prescrie reteta compensata lunar cu acele medicamente, sau nu poate deoarece am fost la un medic specialist care nu lucreaza cu casa de asigurari? ... si o lata intrebare pt. analize de tiroida, trimitere pt. recoltare poate fi doar de la medic endocrinolog sau, si de la medicul familie, pt eventualitatea de a avea laboratorul fonduri si sa nu platesc analizele?
multumesc si astept raspuns

Alte discuții în legătură

Prescriere medicamente compensate medic familie krisstinalexandru krisstinalexandru buna seara, sunt insarcinata si mi s-a prescris de catre medicul specialist un medicament care se regaseste pe lista medicamentelor compensate. Medicul de ... (vezi toată discuția)
Exista aceasta legea invocata de medicul de familie? Tallulah Tallulah As dori sa stiu daca exista cumva o lege conform careia medicul de familie sa nu poata elibera in aceeasi luna trimitere si reteta, intrucat eu nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Retete compensate - transcriere reteta de la medicul specialist URIAS URIAS Buna ziua, Va rog un raspuns pentru următoarea problema care ma duce la exasperare: Am fost la medicul specialist si mi-a scris o reteta normala cu mai ... (vezi toată discuția)