avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Divort inte un cetatean roman si unul moldovean
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Divort inte un cetatean roman si unul moldovean

Buna ziua eu am fost casatorit 5 ani cu o fata din repubica moldova ,ne-am despartit dupa 3 ani iar e a bagat divort si a zis ca a divortat la ea in moldova eu nu am nici o dovada a divortului si nu mai stiu nimic de ea , ma poate ajuta cineva cu un sfat multumesc
Cel mai recent răspuns: Cvasilian420@gmail.com , utilizator 15:06, 17 Iulie 2025
Trebuie neaparat sa dati de sotie pentru a va spune la ce judecatorie din Rep. Moldova a divortat. Trebuie sa obtineti sentinta de divort definitiva de la aut. moldovene pentru a fi recunoscuta de un Tribunal din Romania si pentru a solicita ulterior inscrierea pe marginea actului dvs. de casatorie. Altfel daca v-ati incurcat ramaneti casatorit cu moldoveanca.
Buna ziua am o întrebare eu sunt moldoveanca viitorul soț este de regiune romăn! Pot eu sa ma căsătoresc cu el ne având actul de divorț românesc ? Care este pasul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean roman+cetatean non ue in afara ue AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Am vazut ca au mai fost discutii pe aceasta tema, insa am unele neclaritati si cazul meu e un pic diferit. Eu sunt stabilit de 10 ani in ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean roman rodik112 rodik112 buna ziua sunt din republica moldova si ma aflu in Romania si mia exspirat viza si as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean roman am toate actele necesare dar ... (vezi toată discuția)