avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Fisa identificare factori de risc
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Fisa identificare factori de risc

ma poate ajuta cineva cu un model de fisa de identificare a factorilor de risc complectata?
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 21:44, 17 Mai 2015
comle"C"tata gata nu se poate, completarea se face functie de riscurile existente la locul de munca respectiv, nu exista un standard in completare
ART. 16 din HG nr. 355/2007
(1) Examenul medical la angajarea in munca se face la solicitarea angajatorului, care va completa fisa de solicitare a examenului medical la angajare, conform modelului prevazut in anexa nr. 2, si fisa de identificare a factorilor de risc profesional, conform modelului prevazut in anexa nr. 3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicina muncii- control periodic AniBunicelu AniBunicelu Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca este necesar( obligatoriu) sa trimit de fiecare data ,,Fisa de solicitare control medical,,+ \"Fisa de identificare a ... (vezi toată discuția)
Casier - incasator: examene medicina muncii victoradi victoradi Buna seara va rog sa imi spuneti care sunt examenele obligatorii de medicina muncii pentru un casier incasator de zi si unul de noapte (vezi toată discuția)
Fisa de identificare a factorilor de risc profesional Monica Popescu Monica Popescu Buna seara, Va rog sa ma ajutati sa clarific urmatoarea situatie : clinica unde firma trimite la medicina muncii pentru angajari este in posesia Fiselor de ... (vezi toată discuția)