ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

maganyosutas 
	    	Utilizator

maganyosutas 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 libra_oradea	                   

Detin un teren la tara. Una din laturile terenului a fost pana recent delimitata de strada printr-un gard viu, deci limita de proprietate nu era foarte ... (vezi toată discuția)
	                    libra_oradea	                   

Detin un teren la tara. Una din laturile terenului a fost pana recent delimitata de strada printr-un gard viu, deci limita de proprietate nu era foarte ... (vezi toată discuția)

ilinca3	                   

Buna ziua, vecina mea imi trece prin gradina (isi face scurtatura prin grdina), gradina fiind arata si imi rupe si crengile la pomi. Nu ma pot intelege cu ea ... (vezi toată discuția)
	                    ilinca3	                   

Buna ziua, vecina mea imi trece prin gradina (isi face scurtatura prin grdina), gradina fiind arata si imi rupe si crengile la pomi. Nu ma pot intelege cu ea ... (vezi toată discuția)

musatmihai1988	                   

buna ziua , am dat intamplator de forumul dvs si mi se pare o idee excelenta .
problema mea consta in urmatoarele tatal meu a achizitionat un teren dupa ... (vezi toată discuția)
	                    musatmihai1988	                   

buna ziua , am dat intamplator de forumul dvs si mi se pare o idee excelenta .
problema mea consta in urmatoarele tatal meu a achizitionat un teren dupa ... (vezi toată discuția)