avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire

Buna ziua
Am o poprire pe salariu pentru o datorie catre Finante si intrebarea mea este, daca este corect sa se mai adauge in continuare penalitai si dobanzi.
Penalitatile si dobanzile vor curge pana la achitarea integrala a debitului principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai cresc majorarile si penalitatile in aceasta situatie...?! mayer mayer Pentru datorii catre CASS, s-a emis titlul executor si a inceput sa curga poprirea pe pensia debitorului. Aici sunt incluse datoria, majorarile, penalitatile, ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire salariu CristiCretu CristiCretu Buna ziua O nelamurire am. In 2005 am contractat un credit pe care nu l-am achitat. In nov 2015 am primit o hotarare de la executorul judecatoresc pt poprirea ... (vezi toată discuția)
Credit - declararea scadentei anticipate a tuturor sumelor augustin30 augustin30 Buna ziua. Am primit de la Banca o notificare privind declararea scadentei anticipate a tuturor sumelor datorate in baza contractului de credit. Creditul e de ... (vezi toată discuția)