avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitara de bunuri
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitara de bunuri

In ziua de 30 aprilie firma a achizitionat un autoturism din Germania in valoare de 12 500 euro dar l-a platit in doua transe.Firma este microintreprindere, platitoare de TVA, este inscrisa in ROI si depune trimestrial declaratiile.As dori sa stiu ce declaratii trebuie depuse de catre firma la ANAF si cand ar trebui depuse?
Si ce documente ar avea nevoie pentru a vinde autoturismul in Romania dupa o anumita perioada, dar inscris deja in Romania? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2015
magda voicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:48, 27 Mai 2015
E nou? SH?
Difera legislatia
Din datele problemei este o AIC = TVA lunar, declaratie pana pe 5 luna urmatoare achizitiei pt schimbare din trimestrial in lunar...

Cod fiscal, ART. 156^1 Perioada fiscală
(6^1)


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare vector fiscal la import masina ue? lylyan lylyan Buna ziua O societate(micro) - cu depunere TVA trimestrial, a cumparat in sept. un autoturism din Germania - amandoua sunt inreg in ROI. Dupa aceasta ... (vezi toată discuția)
Depunere decont tva lunar - achizitie intracomunitara in februarie si martie 2009 hemilio hemilio Iata ordinea in care s-au desfasurat evenimentele: -In februarie si martie 2009 am facut vreo patru achizitii intracomunitare, -La trim.I 2009 am depus ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara ContSters156394 ContSters156394 As avea nevoie de ajutor pentru clarificarea catorva puncte referitoare la achizitii intracomunitare. Sa presupunem ca firma X, din Ro, vrea sa cumpere produse ... (vezi toată discuția)