avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita CNADR
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita CNADR

am primit plic de executare silita pentru o singura amenda ( rovinieta) ....am mers 200 de metri pe E85.......problema e ca amenda e din 30.09.2011.....iar intre timp nu am primit nimic ....nici instiintare nici poroces verbal nici citatie ....ci doar un plic acum 8 zile....;-) ....la vechea adresa unde locuiesc socrii mei ....eu momentan locuesc la alta adresa , ba mai mult autovehicolul pe care e venita amenda , e radiat din circulatie ....iar dupa radiere a mai avut rovinieta valabila cel putin 4 luni....iar pentru o zi si 200 de metri parcursi nu mi se pare corect sa platasc amenda....mai ales onorariul .....repet nu am fost instiintat in nici un fel ....iar la o cautare in baza lor de date se poate vdea clar ca de cand cu rovinieta asta doar o zi nu am avut acoperire....se putea da un avertisment.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 22:55, 19 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Categoric că pv.contravenție are semnătură electronică și se anulează. conform Deciziei 6/2015 a ICCJ. Faceți contestație și motivați cu Decizia mai sus amintită

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amendat pentru lipsa rovinietei, insa masina nu mai era a mea Tonia30 Tonia30 Buna seara! Am o nelamurire privind o amenda pentru rovinieta primita de la CNADR. Eu am vandut masina, cu rovinieta valabila, iar amenda este chiar pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutor depunere dosar rovinieta CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, vreau sa depun un dosar de contestare amenda contraventionala pentru lipsa rovinietei. Motivul e ca masina nu mai era pe numele meu. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsă rovignetă la 8 zile după vânzarea mașinii conform procedurii legale: de ce trebuie s-o plătesc eu, cum susțin cei de la primărie? Ady. Ady. Buna seara,pe data de 26 .10.2018 am vândut o masina,noul proprietar nu a plătit rovinieta si pe data de 04.11.2018 a fost depistat fără rovinieta ... (vezi toată discuția)