Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Mirela_2013	                   

Buna ziua! Am si eu o nelamurire... Pe adeverinta tip ce se completeaza pentru idemnizatie, la veniturile realizate ar trebui inclusa si valoarea bonurilor de ... (vezi toată discuția)
	                    Mirela_2013	                   

Buna ziua! Am si eu o nelamurire... Pe adeverinta tip ce se completeaza pentru idemnizatie, la veniturile realizate ar trebui inclusa si valoarea bonurilor de ... (vezi toată discuția)

ema2014	                   

As dori sa stiu daca pe adeverinta pentru ccc venitului net realizat este egal cu suma dintre salariul net, valoarea tichetelor de masa si a celor cadou ... (vezi toată discuția)
	                    ema2014	                   

As dori sa stiu daca pe adeverinta pentru ccc venitului net realizat este egal cu suma dintre salariul net, valoarea tichetelor de masa si a celor cadou ... (vezi toată discuția)

Andrei_G	                   

Buna ziua,
Am o nelamurire in legatura cu semnificatia veniturilor nete ce sunt luate in considerare pentru calculul indemnizatiei.
Angajatorul, pe langa ... (vezi toată discuția)
	                    Andrei_G	                   

Buna ziua,
Am o nelamurire in legatura cu semnificatia veniturilor nete ce sunt luate in considerare pentru calculul indemnizatiei.
Angajatorul, pe langa ... (vezi toată discuția)