Buna ziua! Am avut o relatie frumoasa care a durat 4 luni pana am ramas insarcinata. In luna iulie am ramas insarcinata iar in luna decembrie a anului trecut m-am casatorit.Cele patru luni dinaintea sarcinii au fost minunate insa dupa au aparut tot felul de restrictii.Sotul meu este foarte autoritar si posesiv uneori cand este foarte nervos este si violent iar asta se intampla cand cineva nu este de acord cu ceea ce spune el.Nu este violent fata de mine insa loveste peretii,mobila,isi rupe hainele de pe el etc.In general cand vrea sa ma convinga sa fac un lucru insista foarte mult iar daca nu sunt de acord si ii intorc vorba incepe acest comportament violent. El doreste sa-i fac multi copii si probabil sa raman cu ei acasa iar el sa poata sa se plimbe pe unde doreste stiind sigur ca nu exista niciun barbat care sa se uite la mine din moment ce stau acasa cu copiii.Mentionez ca mai are un copil minor dintr-o alta relatie,o aventura spune el despre care nu stiu exact in ce circumstante a aparut pentru ca mereu m-a mintit in legatura cu asta,copilul sta cu mama lui intr-un apartament de-al parintilor lui.El este o persoana inteligenta dar pentru ca ai lui au bani nu vrea sa faca nimic sa ne descurcam singuri.In prezent locuim cu ai lui.Ma deranjeaza ca ma minte,ca mereu trebuie sa fac ce spune el,ca nu vrea sa faca ceva sa se descurce singur si mereu e pe banii parintilor,ca este violent,ca ma impiedica sa-mi fac o cariera prin presiuni si comportamentul lui violent ma face sa cred ca are probleme psihice. Care sunt sansele sa raman eu cu fetita? Mentionez ca el nu ar fi de acord cu divortul pentru ca sustine ca ma iubeste si nici nu stiu daca mi-ar da fetita desi eu alaptez,ea are doar doua luni. Ma tem ca o sa mi-o opreasca si pentru ca ei sunt niste oameni mai influenti.
E un baiat de bani gata care a fost educat doar sa primeasca ce doreste. Pacat pentru ca tineri fiind ar fi trebuit sa incercati sa creati copilului un mediu propice de crestere si dezvoltare. Cu socrii dvs. ati incercat sa vorbiti? Nici acestia nu au reusit sa-l faca sa inteleaga ca trebuie sa-si revizuiasca atitudinea de superioritate si mai ales pe cea de violenta?In caz de divort exercitarea autoritatii parintesti se va face in comun, domiciliul copilului va fi la dvs.iar tatal va fi obligat la achitarea unei pensii alimentare in favoarea copilului sau.Nu trebuie sa va speriati. Apelati la parintii dvs. sa vina sa va ia din casa socrilor. Eventual plecati cand nu e nimeni acasa. Nu va poate lua nimeni copilul de la san. Principalul este sa demonstrati in instanta ca dispuneti de conditii minime de crestere si educare pentru minora. Nu uitati sa va luati actele, buletinul dvs., certificatele de nastere ale dvs. si ale copilului, certif.de casatorie si livretul de familie.
Cand va fi momentul va veti putea angaja avocat si sa va aparati.Nu este batut in cuie ca va obtine el castig de cauza.Important este momentul actual...
Este foarte greu sa aiba relatii peste tot si mai ales ca in timp lucrurile se mai schimba.
In cativa ani relatiile lui pot valora 2 bani...