avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

as dori un punct de vedere in legatura cu o situatie.
Acum cativa ani, o persoana a facut un imprumut in bani, prin care acesta persoana consfintea sa fie urmarita cu bunurile mobile si imobile, prezente si viitoare, in cazul neplatii la termen a sumei datorate. Debitorul nu a onorat plata si ulterior creditorul solicita punerea in executare a acestuia, asupra imobilului cu teren al sau.
Acest teren cu imobil este insa proprietate comuna cu o ruda a sa, si vreau sa stiu daca este posibila ducerea la indeplinire a acestei executari, sau ce credeti ca va hotara judecatorul in acest caz?

As dori sa stiu care este valoarea taxei judiciare de timbru si timbrul judiciar aferente contestatiei la executare.

Creanta este in valoare de 41.400 euro( debit conform titlurilor executorii)+ 7.743,60 lei( cheltuieli de executare, onorariu executor judecatoresc, taxa timbru)













Cererea nu se poate anula pe temei de netimbrare numai in cazul in care vi s-a pus in vedere sa o timbrati, si nu ati actionat in consecinta
aveti grija si le termenul general de prescriptie !!
Instanta va pune in vedere probabil la primul termen de judecata sa consemnati si o cautiune de 10% stabilita la valoarea contestata, in situatia in care cereti/veti cere suspendarea executarii silite...
Daca a inceput executarea silita si nu solicitati si suspendarea executarii silite, executarea continua...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestator dat in debit de instanta pentru taxa de timbru??? dandanaua dandanaua O institutie publica formuleaza contestatie la executare pt.o hot.jud.prin care a fost obligata la chelt.de jud.catre reclamant.Instanta la care se introduce ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru Oradea2020 Oradea2020 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Am facut o cerere de suspendare si anulare a unei executari silite! Acum Am primit citatie de la ... (vezi toată discuția)
Partaj - taxa de timbru si altele gilisor gilisor In comunicarea adresa trimisa de judecatorie mi se cere, ca in termen de 10 zile sa precizez valoarea impozabila masei partajabile si sa timbrez cu 3% (cf. ... (vezi toată discuția)