avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... probleme de insolventia
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

probleme de insolventia

firma la care eu am lucrat este in insolventia din 2013 iar firma de insolventia sune ca ei doar supraveghiaza activitatea firmei iar deciziile le iau administatorul firmei se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 18:08, 20 Mai 2015
Este posibil daca firma este fie in insolventa - prioada de observatie fie in procedura de reorganizare judiciara.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii de la firma aflata in insolventa Dana10032013 Dana10032013 Buna ziua! Am fost angajata la o firma timp de 5 ani, in perioada 2007-2012. In anul 2011, luna decembrie, firma a intrat in insolventa. In luna iunie 2012, ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Dula Nicoleta Dula Nicoleta Buna dimineața, Am o firma pe care am inchis-o anul trecut. Am datorie pe firma la banca și îmi opreste din salariul unde lucrez acum. Cum pot baga ... (vezi toată discuția)
Reorganizare sau faliment CI Ioana Butan CI Ioana Butan am si eu nevoie de un sfat sau de o solutie optima. Am o firma si acum sunt in imposibilitate de plata. Am incheiate doua contracte de leasing financiar pentru ... (vezi toată discuția)