avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... De la insolventa la faliment din incompetenta unui ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

De la insolventa la faliment din incompetenta unui administrator judiciar ?!

O firma aflata in insolventa din anul 2012, cu o cifra de afaceri pe anul 2014 de 1400000 lei si un profit net de 293000 lei, avand de incasat de la clienti suma de 511000 lei si datorii: la stat de 407000 lei si la furnizori de 130000 lei, avand in momentul de fata contracte in derulare in valoare de 250000 lei, este declarata in faliment la data de 29 aprilie a.c. Administratorul judiciar nu a anuntat pe nimeni (patron, administrator, contabil). Exista vreo forma legala de contestare a deciziei judecatorului de anulare al falimentului? Ce masuri se pot lua impotriva administratorului judiciar care nu a facut nimic pentru recuperarea datoriilor de la clienti si nici nu a anuntat conducerea firmei de hotararile luate?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 23:29, 20 Mai 2015
Daca firma este in insolventa din anul 2012, Patronul si Administratorul erau indreptatiti si direct interesati ca intre 2012-2015 sa se interseze si sa urmareasca activ dosarul de insolventa din Tribunal.
Puteati angaja si un specialist.
Orice actiune/inactiune a Lichidatorului/Administratorului judiciar poate fi pusa in discutia Judecvatorului sindic la data evenimentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reorganizare juridica camelia pavel camelia pavel buna ziua ,pana anul trecut am avut o firma care se ocupa cu distributia de electrocasnice ,am dat marfa la diverse firme, la termen cu bilete la ordin si ... (vezi toată discuția)
Faliment molnarjoe molnarjoe intrebarea mea este: - daca falimentez o firma, si bunurile firmei nu acopera datoriile, ce se intampla. meionez firma are 2 asociati 50% - 50% (vezi toată discuția)
Faliment ... AndreiLRX AndreiLRX Buna , am o S.C care a adunat niste datori la finante in anul 2008 datori rezultate din facturarea unor materiale catre o societata care la cateva zile dupa ... (vezi toată discuția)