avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Infiintare pista pentru karting
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Infiintare pista pentru karting

Buna ziua, am o intrebare, as fi interesat sa deschid o pista pentru karting, cu vanzarea de bilete pentru inchirierea kart/pista pentru o anumita perioada de timp. Pentru a fi in regula in termeni fiscali, trebuie deschis un SRL sau se poate face si cu asociatie/club sportiv ? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:49, 29 Mai 2015
Se poate face cu orice forma de organizare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare entitate legala pentru activitate sportiva danv09 danv09 Buna ziua. M-ar interesa sa-mi deschid o firma, sau o forma de reprezentare legala care sa-mi permita sa intreprind actiuni de vanzare a unor bunuri ... (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva sau club sportiv pt. taxe activitate rugbycluj rugbycluj Buna ziua Ce imi recomandati sa infintam pt. a putea colecta taxe de la parintii care isi aduc copii la sport iar totul sa fie legal ?? AS sau CS ? Ma refer ... (vezi toată discuția)
Poligon ritner ritner Buna ziua. Am un poligon auto privat pe care l-am ichiriat. Intrebare: in poligon auto se pot desfasura si activitati de karting pentru agrement sau trebuie ... (vezi toată discuția)