avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Poligon
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Poligon

Buna ziua. Am un poligon auto privat pe care l-am ichiriat. Intrebare: in poligon auto se pot desfasura si activitati de karting pentru agrement sau trebuie schimbata destinatia poligonului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ritner , utilizator 18:41, 26 Iulie 2016
Pai kartingul este o activitate auto. Nu vad de ce sa schimbati destinatia poligonului! Trebuie insa sa aveti in obiectul de activitate al firmei activitati de karting, de scoala de pilotaj si carting de agrement.. sau ceva asemanator.
Va multumesc. In statutul asociatiei sportive cat si in Certficatul de Identitate sportiva este inclus ca obiect de activitate automobilism sportiv si karting.
Am doi vecini care sunt deranjati de aceasta activitate si au depus nenumarate sesizari la institutiile statului. Din acest punct de vedere Primaria imi cere da schimbam destinatia poligonului in pista karting. Aceasta nu va fi posibil pt ca in certificatul de urbanism se cere si aprobarea vecinilor. Sigur, ei sunt contra! Pe langa karting mai organizam si competitii automobilistice. Prima competitie a fost organizata in 19.12.2015 si a doua in data de 13.02.2016. Aceste competitii au fost deranjante. Deci, intr-un poligon auto se poate desfasura activitate de karting?
Cred ca vom ajunge in instanta, foarte repede, nu vad alta solutie!!!
Buna ziua. Este o lege sau ceva asemanator care specifica activitate de karting intr-un poligon auto fara schimbare de destinatie?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie club sportiv/ong/srl ? ce sa aleg? dragos_mihai dragos_mihai Este un pic cam mult de scris,asa ca va rog sa ma iertati,dar ca sa intelegeti situatia ar fi bine sa cititi tot.Va multumesc anticipat. Acum cativa ani,o ... (vezi toată discuția)
Infiintare federatie 2ntz 2ntz Buna ziua, Intreabarea mea este urmatoarea. Cum infiintez o federatie? Practicam un sport destul de nou pt Romania si dorim sa infiintam o federatie. ... (vezi toată discuția)
Cum infiintez o asociatie sportiva? hd76avr hd76avr Buna seara! Mobilul intrebarii: doresc sa organizez un concurs de ciclism montan la mine in zona. Fiind un ciclist cu experienta, participand la f. multe ... (vezi toată discuția)