avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Legea falimentului personal
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Legea falimentului personal

Buna ziua, am luat un credit ipotecar in 2007 #-o de la ALPHA. Neputand sa mi mai platesc ratele banca m a executat pe suma de 54.000 EUR cat le datoram in acel moment. Imobilul in mom cumpararii valora 80.000 cf evaluatorului bancii. In 2014 cand am fost executat, locuinta s a vandut la licitatie cu 20.000 eur, Eu, ramas fara casa, trebuie sa dau bancii diferenta de 24.000 eur. Banii astia mi se opresc lunar din salariu. Practic, doar eu platesc pentru ca imobilul s a devalorizat dupa criza!!! Intrebarea mea : Ma poate ajuta in vreun fel noua lege a falimentului persoanelor fizice (nu mai am vreun alt bun pe numele meu)?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:15, 22 Mai 2015
Asteptati sa fie publicata in Monitorul Oficial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de atac ollyolyy ollyolyy Buna seara,as dori sa aduc in atentia dumneavoastra un caz de executare silita a unui apartament,in urma neplatii datoriilor catre banca datorita ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu coplatitor dupa ce banca si-a incasat suma si a vandut si un apartament intrebareasperantei intrebareasperantei buna.am o intrebare. am contractat un credit ipotecar de 25.000 eur. am rambursat 18.000 eur , dupa care sotia imbolnavindu-se de cancer, nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Executare silita - executor judecatoresc andre75 andre75 Buna ziua. In urma cu 5 ani am contractat un credit in valoare de 19.000 EUR. La un moment dat am ramas fara serviciu si am facut o solicitare catre banca ... (vezi toată discuția)