avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

buna ziua! din luna noiembrie 2014 beneficiez de somaj, in aceasta perioada am avut o intrerupere de o luna si 10 zile, timp in care am fost plecata in strainatate in cautarea unui loc de munca!...conform legii, pot suspenda plata somajului pana la 3 luni pentru cautarea unuil serviciu in U.E.! intrebare: mai pot suspenda,inca o data, somajul pana la concurenta celor 90 de zile?
va multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 22 Mai 2015
In opinia mea, puteti suspenda plata indemnizatiei pana la concurenta celor 3 luni.
freeelis a scris:

In opinia mea, puteti suspenda plata indemnizatiei pana la concurenta celor 3 luni.

multumesc frumos!...asa ma gandeam si eu, deoarece in lege se limiteaza, doar, perioada, nu si numarul de suspendari a platii! :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati inteles corect . :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere temporara a somajului nicholas455 nicholas455 Puteti va rog sa-mi dati raspuns la urmatoarea intrebare? -Este posibila intreruperea temporara a ajutorului de somaj si revenirea in somaj? Situatia ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj GabrielUdrea GabrielUdrea Am facut o intrerupere de somaj pentru o perioada de 3 luni pentru ca am plecat in strainatate,dupa ce expira acea perioada si nu pot ajunge in tara ce se ... (vezi toată discuția)
Intrerupere plata somaj nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As avea si eu o intrebare: mama mea este in somaj dar l-a intrrupt pentru 2 luni deoarece este plecata din tara. Inainte de a pleca din tara a ... (vezi toată discuția)