avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Recuperare taxa loc parcare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Recuperare taxa loc parcare

Buna ziua. Este posibil sa recuperezi banii platiti ca taxa pe loc de parcare? Sa zicem ca am platit locul de parcare la inceputul anului pe un an de zile. ulterior, in luna aprilie am vandut masina. In conditiile astea nu mai este necesar locul de parcare. Se poate recupera diferenta ramasa pana la sfarsitul anului? Cei de la firma care se ocupa cu distribuirea locurilor de parcare, spun ca nu este posibil. pentru ca am facut contractul pe 1 an si e treaba omului daca isi vinde masina in acest interval.
Cel mai recent răspuns: Sylvian2010 , utilizator 15:29, 25 Mai 2015
Avand in vedere ca autoritatea concesioneaza spatiile de parcare prin contract cu peraioada de valabilitate de 1 an,sumele se distribuie la bugetul local,concesionarul nu poate reveni asupra cererii initiale de acordare concesiune ,respectiv recuperat sume aferente
deci pe intelesul meu, nu se poate recupera diferenta pentru perioada ramasa pana la sfarsitul anului. Presupun ca nici ei nu pot revinde locul de parcare pana la finalul contractului?

multumesc pt raspuns
Dispozitia in vigoare prevede dreptul concesionarului de a comunica oficial serviciului de specialitate -pana la data de 31 .03 .a fiecarui an interesul pentru renuntare la locul de parcare-situatie in care serviciul opereaza in evidente ca spatiul este liber la concesiune
Dvs figurati in evidente drept concesionar pe perioada anului in curs
Aveti posibilitatea sa negociati cu potential interesat persoana interesata sa preia loc de parcare auto si sa operati impreuna la serviciul de specialitate preluarea locului de parcare
multumesc, nu stiu daca este corect asta pentru ca in contract scrie ca nu il poti subinchiria :). asta e ramane paguba. Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare Coco1807 Coco1807 Buna, Daca un vecin are un loc de parcare platit de cativa ani si eu doresc sa licitez pe locul respectiv, atunci cand contractul ii expire( cred dupa 1 an ... (vezi toată discuția)
Locul de parcare ancanicoleta1987 ancanicoleta1987 As dori sa stiu in legatura cu locurile de parcare,care este legea in cazul in care propietarul ocupa locul cu o masina vechea nefolosibila si a abandonat-o , ... (vezi toată discuția)
Contract concesiune spatiu primarie mdDentist mdDentist Buna ziua, Primaria concesioneaza un spatiu cu destinatie medicala, unui SRL. Prin contractele standard, este interzisa [b]sub[/b]concesionarea de catre ... (vezi toată discuția)