Buna ziua. Este posibil sa recuperezi banii platiti ca taxa pe loc de parcare? Sa zicem ca am platit locul de parcare la inceputul anului pe un an de zile. ulterior, in luna aprilie am vandut masina. In conditiile astea nu mai este necesar locul de parcare. Se poate recupera diferenta ramasa pana la sfarsitul anului? Cei de la firma care se ocupa cu distribuirea locurilor de parcare, spun ca nu este posibil. pentru ca am facut contractul pe 1 an si e treaba omului daca isi vinde masina in acest interval.
Avand in vedere ca autoritatea concesioneaza spatiile de parcare prin contract cu peraioada de valabilitate de 1 an,sumele se distribuie la bugetul local,concesionarul nu poate reveni asupra cererii initiale de acordare concesiune ,respectiv recuperat sume aferente
deci pe intelesul meu, nu se poate recupera diferenta pentru perioada ramasa pana la sfarsitul anului. Presupun ca nici ei nu pot revinde locul de parcare pana la finalul contractului?
Dispozitia in vigoare prevede dreptul concesionarului de a comunica oficial serviciului de specialitate -pana la data de 31 .03 .a fiecarui an interesul pentru renuntare la locul de parcare-situatie in care serviciul opereaza in evidente ca spatiul este liber la concesiune
Dvs figurati in evidente drept concesionar pe perioada anului in curs
Aveti posibilitatea sa negociati cu potential interesat persoana interesata sa preia loc de parcare auto si sa operati impreuna la serviciul de specialitate preluarea locului de parcare
Loc de parcare
Coco1807
Buna,
Daca un vecin are un loc de parcare platit de cativa ani si eu doresc sa licitez pe locul respectiv, atunci cand contractul ii expire( cred dupa 1 an ... (vezi toată discuția)