avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se verifica acuzatia de abandon de domiciliu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se verifica acuzatia de abandon de domiciliu?

Se verifica acuzatia de abandom de domiciliu? Gen daca Mama e plecata de 5 ani inafara vorbeste cu noi si isi face datoria de mama toate cele bune si tatal doreste sa o dea la abandon de domiciliu . Tot aud ca tatal vrea sa o dea la abandon de domiciliu ea nu poate venii acasa din motivul ca munceste inafara.
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2015
Drunx, utilizator
Cel mai recent răspuns: Drunx , utilizator 20:19, 25 Mai 2015
Nu exista aceasta infractiune in codul penal.
Exista stabilita pensie de intretinere?
Nu exista pensie sau sume de bani ei nu sunt despartiti inca in acte sunt sot si sotie.. da el nu stiu ce are in cap spune la toata lumea ceea ce am spus si eu mai sus... daca se poate verifica inainte de a declara oficial ca a facut abandom de domiciliu in ciuda faptului din cate stiu eu ca acest lucru inseamna si ruperea relatiei cu copii / sau sotul sau neplatirea unei pensii.... acum poate nu m.am exprimat bine..... el vrea sa o dea afara din casa ca nu a venit domnle acasa de 5 ani...

Scurt si la obiect: Deci eu ma duc sa declar opersoana la abandon de domiciliu , cineva poate venii sa intrebe sau sa verifice aceasta afirmatie?
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2015
Drunx, utilizator
Da. Insa abandon inseamna ca mama nu va intretine, nu va trimite nimic, bani, pachete... si mai inseamna ca v-a lasat in grija nimanui, fara o persoana care sa va supravegheze, or in cazul asta inteleg ca tata a ramas acasa.
Totusi, trebuie sa va fie greu cu un paritne plecat.
Unde vreţi să declaraţi şi ce vreţi să obţineţi?
La Poliţie, puteţi face plângere penală dacă a plecat şi v-a lăsat fără mijloace materiale de trai.
În instanţă,puteţi cere stabilirea domiciliului copiilor la dvs. şi plata unei pensii alimentare din partea doamnei în favoarea minorilor.
Nu interesează pe nimeni declaraţia dvs.
Pai toate bani / pachete primim, tot ce trebuie in plus si facturile de acasa le plateste nu zic ca si tata mai da,dar foarte rar cand isi aduce aminte...

"Martozone" eu nu vreau decat sa fie pace in familia mea, dar tata bea mult si nu stiu cine ii baga in cap toate prostiile de genu sa vanda apartementul sa o lase pe mama pe drumuri ceva de genu sau pe noi cei care suntem inca acasa..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara domiciliu comun ASUL28 ASUL28 Buna ziua Poate sotul fara certificat de casatorie sa introduca cerere divort si sa ceara copilul minor?Munceste in strainatate si de 2 ani nu si-a vazut ... (vezi toată discuția)
Daune morale de la mama Gasquet1990 Gasquet1990 Buna ziua, am si eu o problema. Parintii mei sunt despartiti si eu stau cu tata. Mama pot sa spun ca m-a abandonat dupa ce a plecat in Italia acum 7 ani ... (vezi toată discuția)
Drepturi copii ramasi in grija bunicii ContSters294253 ContSters294253 Buna ziua. Sora mea are 2 copii,a plecat la munca in strainatate , copii au ramas in grija bunicii, merg la scoala din satul in care locuieste bunica, nu are ... (vezi toată discuția)