avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Valorea mare piesa auto mijloc fix amortizat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Valorea mare piesa auto mijloc fix amortizat

Imi spuneti va rog care este inregistrarea contabila pentru piesa auto 4500 lei necesara functionarii camion complet amortizat?
Cel mai recent răspuns: rominaduca , utilizator 00:07, 26 Mai 2015
Corectez intrebarea, daca depaseste 2500 piesa auto devine mijloc fix? In cazul in care ar inlocui o piesa veche dintr-un mijloc fix neamortizat integral, cunosc parcursul, dar nu stiu ce se intampla in aceasta situatie cand camionul este complet amortizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila reparatie mijloc fix camila2013 camila2013 In cadrul unui mijloc fix (ex masina cusut) se inlocuieste o piesa din cauza careia utilajul respectiv nu mai functiona. Cum se inregistrea in contabilitate ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturisme rodia rodia Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele probleme:O societate vinde 2 autoturisme(unul amortizat integral si celalt neamortizat integral). De exemplu,auto ... (vezi toată discuția)
Obiect de inventar vs mijloc fix sub_bass2002 sub_bass2002 Am si eu o intrebare. Am cumparat la firma un calculator in valoare de 2600 ron. Pe factura apar separat pisele ( procesor, boxe, monitor....). Cum ... (vezi toată discuția)