avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Taxe internationale
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Taxe internationale

buna.
In cazul in care am fost angajat de o firma din Sua, si platesc taxe la statul American mai trebuie sa platesc taxe si in Romania, daca inca locuiesc aici?
Cel mai recent răspuns: littleme , utilizator 00:44, 26 Mai 2015
Cu contract de munca in USA ?
da contract in USA cu W8 BEN pt taxe acolo
In principiu, dat fiind acordul pentru evitarea dublei impuneri, pt. veniturile salarialenu ar trebui sa platiti nimic in Romania.
Verificati si la AFP.
ok merci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare profit venit din strainatate guvidu guvidu Intentionez sa deschid o firma de software (LLC) in Statele Unite (California) impreuna cu partenerul meu care locuieste in California.Dupa ce a intrebat, am ... (vezi toată discuția)
Bursele de doctorat viochi viochi Buna ziua ! Fica mea a obtinut in 2018 o bursa de doctorat in SUA. In ce conditii este aplicabila scutirea de plata taxelor si impozitelor in Romania, ... (vezi toată discuția)
Publicare carte pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman, doresc sa public o carte pe Amazon ,dar in momentul cand doresc sa imi fac cont, mi se cer datele personale , printre care mi ... (vezi toată discuția)