Buna ziua.Am uitat sa depun bilantul pe 2008 si mi-am adus aminte ieri..cand am vazut amenda..Vroiam sa va intreb ce acte trebuiesc pentru a depune bilantul si mentionez ca firma s-a deschis anul trecut in februarie si a avut activitate pana in septembrie.Apoi am avut-o inchisa pana anul acesta in martie..va multumesc anticipat si va rag sa ma ajutati
Nu am vrut sa va jignesc. Spuneam doar ca trimiterile la textul legii trebuie trecut in paranteza sau in subsolul paginii si celui caruia i se raspunde i se da explicatia fara a expune tot textul. Doamna care a intrebat nu a inteles nimic chiar daca a citit tot textul legii.
@princessmaya: "deci...ce se intampla daca dau firma in cesiune fara a depune bilantul?is mai blonda"
Daca gasesti pe cineva va/vor plati el/ea/ei amenzile.
In principiu puteti sa dati societatea in cesiune catre o alta persoana.
Dar canva bilantul tot trebuie depus la finante deoarece firma in momentul in care va fi radiata canva vor trebui depuse toate declaratiile si bilanturile la ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE pentru a , iar daca tot ati platit amenda ar fi mai bine sa mergeti si sa va intocmeasca bilantul un expert contabil,
Sau poate persoana care preia societatea este de acord sa il depuna dansa/dansul pe cheltuiala dansei/ dansului.
va multumesc foarte mult pentru raspuns..acum am inteles:"> mentionez ca nu am platit amenda si nici nu am bani sa platesc.o sa incerc sa depun eu,ca firma,bilantul,daca se poate fara sa platesc ameda. va multumesc inca o data,mi-ati fost de mare ajutor
Vedeti ca in cazul in care sunteti platitoare de TVA, acum la Iunie (adica pana pe 25 Iulie) se depun si niste declaratii foarte "scumpe" (adica cu amenzi mari, intre 12.000-14.000 RON, jumatate in 48 de ore). E vorba de 394 pentru livrarile si achizitiile cu TVA nationale si de 390 daca aveti livrari sau achizitii intracomunitare. Aaaa ... si bilantul la Iunie 2009.
Contactati de urgenta un contabil ca la sume de astea nu o sa va mai "cumpere" nimeni firma.
Firme vandute
Nafets
Am constatat ca un nou client de-al meu a vandut firma unei persoane ce a mai preluat cateva firme falimentare, asa, ca si activitate curenta.
Intr-un alt ... (vezi toată discuția)
Amenda
marian barbu
daca nu depun bilantul pentru 30 06 2009 pentru ca nu mai imi permit sa platesc contabilul o sa primesc amenda? amenda este contraventionala sau penala? (vezi toată discuția)