avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mutare placute, temei legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mutare placute, temei legal

Daca pe o proprietate a mea am pus niste placute de avertizare sa nu calce iarba si cineva a venit si le-a scos din pamant, punindu-le tot pe terenul meu, nu le-a luat, nu le-a aruncat, poate fi acuzat de ce anume?
Cel mai recent răspuns: ContSters277537 , utilizator 06:59, 27 Mai 2015
Proprietatea dvs este delimitata cu gard ?
Nu, nu este delimitata cu nimic, se afla in acelasi loc cu drumul pe langa un hotel si nici acolo nu este delimitat. Oricum, mi le-a luat si le-a aruncat. Tot acolo dar le-a scos din pamant, am vazut pe video si pot depune plangere cu probele video. Am inteles ca nu prea stau in picioare aceste probe video.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2015
ContSters277537, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Turmă de oi și capre pe teren privat, distrugere Cosmin001 Cosmin001 Mă poate îndruma cineva și pe mine - ce pot face în cazul meu vă rog: Dețin o parcelă cu suprafața de 1 hectar, extravilan, lipit de intravilan/drum ... (vezi toată discuția)
Pamant escavat si pus pe proprietatea mea dogarudobra dogarudobra primaria reface mereu un drum care se prabuseste din cauza excesului de apa drumul trebuie latit, adica sapat alaturat pentru a avea dimensiunea necesara ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata cerute in intampinare casher casher In cazul actiunii de revendicare imobiliara, paratul a scris in intampinare sa respinga actiunea integrala si cheltuieli de judecata... La final iar a insiruit ... (vezi toată discuția)