avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Scoatere din evidenta vector fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Scoatere din evidenta vector fiscal

O asociatie de proprietari a avut 2 angajati cu carte de munca, dupa care s-a externalizat servicul si a ramas doar cu contracte de mandat. Intrucat veniturile din contractele de mandat sunt asimilate salariilor, la scoaterea din evidenta in vectorul fiscal se bifeaza toate contributiile sau doar cele care nu mai sunt (fd garantare, somaj, concedii si indemnizatii si accidente)? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:35, 29 Mai 2015
doar cele care mai exista...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia nu mai are angajati cu cim. cum se incheie relatia cu anaf-ul? papiotta papiotta Buna seara. Administratorul si femeia de serviciu au incetat relatiile de munca cu asociatia deci aceasta nu mai are de platit salarii. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Contributia fnuass pentru presedintele si cenzorul asociatiei de proprietari Mitica49 Mitica49 Buna ziua, Neavand specializare in domeniul financiar-contabil, as dori sa ma lamuriti asupra urmatoarei probleme: notiunea de \"contributie de asigurari ... (vezi toată discuția)
Contributie angajator ceapraga ceapraga Administratora noastra a fost angajata cu conventie civila. In momentul de fata are contract de munca. Cenzora are contract de mandat. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)